Crònica: Mallorca B 0 - Villarreal B 1

El Mallorca B tanca la temporada amb un 0-1 desafavorable. Els de Pepe Gálvez, amb la permanència assegurada, han rebut el Villarreal B a la Ciutat Esportiva davant els aficionats mallorquinistes. Els dos rivals no es jugaven res a la competició i cap dels dos no ha mostrat la seva millor versió. El filial groguet s'ha fet amb la victòria quan ja a la segona part, ha aprofitat un error del Mallorca B i amb èxit ha pujat el 0-1 al marcador.

Per part dels mallorquinistes, tant James com Caye Quintana, que ha sortit als darrers minuts, han tengut les millors ocasions del partit però no han estat fins de cara a porteria.

A la recta final del partit, la tensió entre jugadors dels dos equips ha acabat amb l'expulsió de Ramiro del Villarreal B i també ha vist targeta Juanjo Nieto.

Amb aquest resultat, el Mallorca B acaba la temporada 16/17 a la posició 13 i amb 48 punts.