Skip to main content

Sergi Darder, Aguirre, Lato i Nacho Vidal valoren l'empat davant Osasuna

Sergi Darder

"Crec que l'empat és just. Al final ha estat una primera part per a ells, on no hem estat còmodes i no hem aconseguit superar aquesta pressió que fan ells i en la segona, a base de futbol i d'intentar proposar, crec que ha estat una bona part de l'equip".

"Fall el que és fàcil i faig el que és difícil. Hi ha hagut moments en què he pogut fer un pas endavant i per detalls no he estat capaç. El gol arriba una mica tard perquè queden dos partits, però esper que no sigui l'últim".

 

Javier Aguirre

"Per com s'ha presentat el partit, el punt sap bé perquè ens fan un gol allà en una pilota detinguda, en un rebuig. Ells no han afluixat i han cercat el segon i ha estat una miqueta complicat la primera part. A la segona hem estat millor nosaltres i hem tengut ocasions. Hem pogut guanyar el partit, però al final és futbol".

"És futbol i al final les àrees sempre ens han condemnat un poquet, però jo estic orgullós dels meus jugadors i no tinc cap queixa. Som el que som, barallem sempre i tant de bo si no és demà, el diumenge o el dissabte certifiquem la permanència".

 

Nacho Vidal

"Per a mi ha estat especial. El Sadar i Pamplona són la meva casa. Han estat anys molt bonics aquí i la veritat és que els tenc un afecte brutal als companys i a l'afició".

"La primera part ens ha costat una miqueta més i en la segona hem millorat bastant. Hem tingut ocasions i és un resultat just perquè al final m'he adonat des de l'altre costat el que exigeix aquest camp".

 

Toni Lato

"Estam una miqueta més prop de l'objectiu, que és tancar la permanència com més aviat millor. Crec que hem tingut el partit per poder guanyar-lo i ha estat una llàstima perquè hem estat allà. Però bé, al final l'equip ha aconseguit un punt que és valuós".

"Han estat dos gols molt semblants i al final la pilota aturada és molt important. Durant tot l'any l'equip l'ha dominat molt bé encara que ha estat una llàstima que es fiquessin per davant perquè el pla de partit crec que era bo i haguéssim pogut fer més mal si no haguéssim rebut aquest gol"