Skip to main content
Destacats

Darder, Aguirre, Jaume Costa i Valjent valoren la permanència aconseguida

Segi Darder

"Quin sofriment! Volia donar-li les gràcies a l'Almeria perquè ha dignat la competició. Aquest equip ha vingut i nosaltres hem donat tot el que hem tingut. La sort no ens ha acompanyat perquè dins del partit d'avui hem tingut moltes ocasions i ells han ficat un golàs."

"La gent s'ho mereix, tot el club s'ho mereix i nosaltres ens el mereixem. Ho hem lluitat molt. Ha estat una temporada de sofriment però també històrica amb una final de copa".

Javier Aguirre

"No vam ser capaços de guanyar per a certificar la permanència i això ens ha obligat a esperar el resultat del Cádiz. Afortunadament, ha sortit bé i estic molt content per a l'afició".

"És fonamental (quarta temporada en primera), perquè així es van consolidant els projectes. No podem pujar i baixar. Ara ja pots projectar i fer més coses".

Jaume Costa

"Fa gust de glòria beneïda perquè ha estat un any molt sofert, i un any molt il·lusionant amb la Copa del Rei. En lliga hem tingut passets cap endavant i cap enrere. Al final, és veritat, que avui te'n vas amb un sabor agredolç perquè era un partit per a guanyar-lo".

"Cada jugador, ha passat durant la temporada alts i baixos. No sols ells (Darder i Larin), que venien com a fitxatges estrella i havien de rendir des del primer minut. Els que fa molt temps que estem en el futbol sabem que això no és així, necessites un temps d'adaptació".

Martin Valjent

"Sabíem que si guanyàvem complim l'objectiu principal, però se'ns ha complicat. Ens hem posat per damunt en el marcador i ells ens han remuntat, que no sol ser habitual a la nostra casa. Al final, hem pogut empatar i buscar la victòria".

"Se celebra amb els nostres, amb els quals ho sofrim dins. Hi ha gent que ho viu molt i quan toca celebrar, haurem de celebrar-ho".