Skip to main content

Antonio Sánchez i Samu Costa visiten el col·legi Jesús María de Palma

És el premi pel dibuix guanyador del concurs que el club va organitzar per motivar al primer equip de cara la final de la Copa del Rey

Els futbolistes del RCD Mallorca Antonio Sánchez i Samu Costa han visitat aquest dimecres el col·legi Jesús María de Palma, del qual és alumna la guanyadora del concurs de dibuix que el club va organitzar, juntament amb la Fundació Reial Mallorca i en col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Universitat, per fer costat a l'equip en la final de la Copa del Rey del passat 6 d'abril.

Al voltant de 120 alumnes dels quatre cursos de l'escola que van participar en el concurs han pogut conèixer als dos jugadors, que han respost totes les preguntes que els han plantejat i s'han fotografiat amb els presents, a més de signar autògrafs. Així mateix, els estudiants han reptat als futbolistes a imitar la celebració de gol que han preparat els diferents grups i els han proposat que triïn alguna perquè, en el cas que marquin gol en l'última jornada contra el Getafe, la duguin a terme.

Un moment molt especial, en particular, per a Iris de la Rocha Arias, que ha rebut de la mà de Sánchez i Costa la samarreta del RCD Mallorca amb el 21 d'Antonio Raíllo, el seu jugador favorit. Donam de nou l'enhorabona a Iris i al centre Jesús María i tornam a agrair a tots els participants que van contribuir en la motivació del primer equip.