Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "Gràcies a tots, de veritat"

Aquest dijous ha tingut lloc a l'Estadi Mallorca Son Moix l'acte d'acomiadament del tècnic mexicà

Javier Aguirre ha estat aquest dijous el centre de tota l'atenció a l'acte d'acomiadament que li ha preparat el RCD Mallorca després de conèixer que no serà l'entrenador del club la pròxima temporada.

A l'Estadi Mallorca Son Moix han estat presents, a part del mexicà, Pablo Ortells, director de Futbol del club; Alfonso Díaz, CEO de Negocis del club, i Toni Amor i Pol Lorente, que igual que el tècnic no continuaran a la banqueta el curs que ve. També s'han donat cita membres de la direcció esportiva del club, de l'actual cos tècnic i jugadors de la primera plantilla, que no s'han volgut perdre l'adeu de l'entrenador i el dels seus dos acompanyants.

Ortells ha assegurat que Aguirre "deixa empremta en el club i serà present sempre amb nosaltres i en els nostres cors". També s'ha dirigit a Amor i a Lorente: "Els tres heu estat uns grans professionals en el dia a dia, però també destac la vostra qualitat humana".

"Vàreu venir en un moment molt complicat, quedaven nou jornades i estic molt feliç i orgullós d'haver contactat amb vosaltres. Vàreu fer un pas al capdavant, ja que vau acceptar el repte amb ple convenciment", ha afegit Ortells, que ha explicat que a l'etapa d'Aguirre s'han "viscut coses extraordinàries" com la Copa del Rey o "l'estabilitat" que s'ha aconseguit en el club. El director de Futbol ha donat les gràcies i l'enhorabona al tècnic, al qual ha desitjat "la millor de les sorts", i ha finalitzat el seu discurs amb el següent: "Aquesta serà la teva casa sempre".

Per part seva, Díaz ha destacat el "grans professionals, però sobretot, les grans persones" que són Aguirre, Amor i Lorente. "I vos ho dic en nom de tots els que formam part del club i també en nom d'Andy Kohlberg. Deixau un llegat que romandrà aquí", ha indicat el CEO de Negocis. A més, ha assegurat que "ningú pot parlar malament de Javier" i que "aquest és el llegat que deixa com a persona i com a professional". "Aquesta és la vostra casa. Tant de bo el futur us doni grans èxits", han estat les últimes paraules de Díaz.

Aguirre ha parlat l'últim i ha manifestat que l'acte d'acomiadament "és una cosa atípica" per a ell: "Quan me n'he anat dels clubs ho he fet tal com vaig arribar. Sense fer renou". El mexicà ha agraït les presències i les paraules de Ortells i Díaz i ha afirmat que "al final el que queda és el treball, les amistats i que algun dia pugui tornar aquí i que em rebin". L'entrenador de 65 anys no ha dubtat a dir que sent "la calor de l'afició, el respecte de Pablo i Alfonso, l'afecte dels presents..." i ha parlat d'una relació "bona, de respecte i de molta comunicació frontal", la què "és agradable". Una mica emocionat al final del seu discurs, Aguirre ha tancat l'acte amb un "no em vull trencar. Aguantaré. Gràcies a tots, de veritat".