Skip to main content
Destacats

Santi Miralles: "No regalarem res"

Aquest dissabte el Juvenil DH disputa el partit de tornada dels 1/4 de final de la Copa del Rei enfront del Reial Madrid. Després de la derrota per 5 gols a 1 en Valdebebas, el grup ha treballat per poder competir i anar a per l'eliminatòria.

Amb aquesta intenció, l'entrenador del Real Mallorca Juvenil, Santi Miralles ha explicat davant els mitjans que hauran de "fer-ho tot molt bé per poder tenir opcions durant l'enfrontament. Som conscients que qualsevol error nostre pot acabar en gol ja que juguem contra un equip molt fort individualment i la nostra intenció és clarament mantenir la porteria a zero".

El míster ha reconegut que encara que "el partit a Madrid ens va deixar amb una diferència de gols important i sabíem on jugàvem, jo li vaig demanar a l'equip que sortís al camp amb molt pocs complexos. I així ho va fer". El missatge de Santi davant la volta, aquest dissabte a les 12h és clar: "no anem a regalar gens. Hem preparat la setmana perquè no volem deixar passar l'oportunitat de lluitar i sobretot, si quedem fora, que serveixi per acabar de la millor manera possible".

Avui horabaixa, el grup tornarà a veure el partit de l'anada per analitzar tots els detalls i "veure com les diferència van estar en els metres finals. Vam tenir les nostres oportunitats", assegura el tècnic mallorquinista.
Finalment, Santi ha volgut esmentar que "passi el que passi, arribar a la Copa amb aquest grup de jugadors ha estat un reconeixement a la gran temporada que han fet i gràcies a ells, el Mallorca està entre els 8 millors clubs de tot Espanya. Per això demà també tenim i han de gaudir".

Foto: Futbol Balear