Skip to main content
RCD Mallorca

Robert Sarver: "Ens queden els dos partits més importants"

Robert Sarver, màxim accionista del RCD Mallorca, va presenciar des de l'Estadi de Son Moix la victòria del RCD Mallorca. Conscient de la transcendència del partit per al futur del club, el propietari no va dubtar a desplaçar-se a l'illa i gaudir com un aficionat més del darrer partit a casa de la lliga regular.

Titulars:

"Ha estat un partit fantàstic. L'equip ha jugat molt bé i aquesta victòria ens deixa en una molt bona posició de cara als playoffs d'ascens".

"El nostre objectiu des de l'inici de la temporada és ascendir i ara tenim dos partits molt importants per aconseguir-ho".

"L'afició ha estat molt bé i ara necessitarem tota la seva energia al camp. És important que venguin a veure els partits quants més aficionats millor".

"He volgut veure la segona part a peu de gespa, des del córner vip. És un espai molt bonic per viure una experiència única. Ho he gaudit molt".

"He vengut a veure aquest partit perquè no m'ho volia perdre. Sabia que era molt important i he volgut ser l'estadi".

"Aquest any hem fet un pas endavant. Això és solament l'inici d'un procés llarg i els dos partits que venen són molt importants per acabar bé la temporada de cara al futur i als nostres objectius".