Pasafotos

Real Mallorca 1 SD Ponferradina 0

Fitxa tècnica: 1 - Mallorca: Wellenreuther; Campabadal, Kasim, Aveldaño, Oriol; Ros (Damià Sabater, m.52), Yuste, Arana (Moutinho, m.72), Pereira; Brandon (Company, m.64) i Acuña. 0 - Ponferradina: Santamaría; Seoane, Miquel, Alan, Casado; Melero, Andy (Basha, m.54), Acorán, Álvaro; Berrocal (Jonathan, m.74) i William (Yuri, m.46). Gol: 1-0, m.17: Arana. Àrbitre: Ocón Arráiz (Comitè De La Rioja). Va expulsar amb vermella directa al mallorquinista Acuña (m.58). Va amonestar als locals Oriol, Kasim i Wellenreuther; i als visitants Miquel i Seoane. Incidències: partit de la segona jornada de la Lliga Adelante disputat en el Iberostar Estadi davant 8.715 espectadors.   El Mallorca va aconseguir la seva primera victòria de la temporada després d'imposar-se al Ponferradina gràcies a un gol de Manuel Arana de penal (min. 17) i molt esforç. El conjunt balear es va haver de sobreposar a l'expulsió de l'hispà-paraguaià Javier Acuña mancant 32 minuts per al final del partit. La Ponferradina, no obstant això, no va tenir grans ocasions malgrat jugar amb superioritat numèrica davant un rival desfonat per l'esforç físic. El Mallorca va ser l'amo del partit en el primer tram del partit amb bones combinacions entre els seus jugadors ofensius, Pereira i Arana, i incorporacions a l'atac dels laterals. Fruit d'aquest domini, el Mallorca va tenir el seu premi després d'un penal d'Ignasi Miquel sobre Brandon (m.16) que va transformar Arana en superar al meta Santamaría. Just després del gol local, Wellenreuther es va haver de lluir davant un bon tret de William en una fase molt intensa, puix que també el quadre local va gaudir d'una altra bona ocasió amb una rematada de Javi Ros. El partit languideció abans del descans. El Mallorca va mostrar signes d'esgotament i el Ponferradina no va aprofitar el seu major domini del joc i els nervis de la defensa local. En la segona part, Manolo Díaz va moure peces i Yuri va entrar al camp per William. El davanter va ser a punt de marcar en la primera acció però no va poder arribar a la pilota després d'un bon centre de Casado i una sortida amb dubtes de Wellenreuther. Just després Yuri va tornar a protagonitzar una acció perillosa però Berrocal no va poder rematar el seu centre (min. 46). Albert "Chapi" Ferrer, tècnic del quadre balear, va reaccionar i va introduir en el camp a Damià Sabater, jugador de la pedrera mallorquinista, per Javi Ros (min. 53). En la seva primera jugada, va estar prop de marcar. L'expulsió d'Acuña per vermella directa després d'una entrada forta sobre Casado va condicionar la resta del partit (m.58). Ferrer va haver de donar entrada a Company, defensa, per Brandon, l'únic davanter que quedava. En els últims minuts, el Ponferradina va imposar la seva superioritat numèrica però no va aconseguir enllaçar cap jugada perillosa per somiar amb l'empat. Brandon