Skip to main content
Pasafotos

Lago Junior: "La clau és guanyar tots els partits a casa"

Lago Junior ha comparegut avui dematí davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa habitul prèvia al partit de divendres contra el Mirandès. 

L'extrem marfileny Lago Junior ha afirmat aquest martes que "la clau" de la ressurrecció del Mallorca a la Lliga, on ocupa una plaça a la zona de descens, és "guanyar tots els partits a casa".

"Per jo està clar, hem de guanyar aquí tots els partits com sigui i intentar puntuar el que es pugui fora", ha assenyalat Lago Junior en roda de premsa.El futbolista africà s'enfrentarà divendres a l'Iberostar Estadi als seus ex companys del Mirandès.

"Aquest partit és una final, com ho va ser la passada jornada a Sòria (el Mallorca va perdre 3-1 davant el Numància). Em diuen que el Mirandès vendrà molt motivat perquè volen començar l'any guanyant, com nosaltres, i sé que el seu nou entrenador els està apretant molt", ha explicat Lago Júnior.

El Mallorca rebrà al Mirandès després de perdre els últims quatre partits, els dos últims amb el basc Javier Olaizola a la banqueta a substitució del gallec Fernando Vázquez, destituït a principis de desembre.

"Cada jugador ha de donar un plus per sortir d'aquesta situació. Sé que tenim plantilla per reaccionar a la segona volta, i amb el suport de la nostra afició, ho aconseguirem, no en tenc cap dubte", ha precisat Lago Júnior, qui sosté que el Mallorca no necessita fitxar més davanters.

"El club decideix els fitxatges, però baix el meu punt de vista no necessitam més davanters. Hem tengut mala sort amb els gols, però hem de creure que tot canviarà", ha dit l'extrem mallorquinista. EFE