PRIMER EQUIP

Olaizola: “hem complert l'objectiu amb nota alta”

El basc lloa el treball del grup, demana calma i agraeix el suport de l'afició

Javier Olaizola ha atès a la premsa després de la victòria del RCD Mallorca davant el Mirandés i ha destacat que l'equip “ha complert l'objectiu amb nota molt alta” ja que, en la seva opinió, en la trobada s'han pogut veure “coses que hem estat treballant en aquestes últimes setmanes. Els jugadors han respost”. El tècnic, que ha reconegut que ha sofert molt durant el partit, “perquè teníem ocasions però no les ficàvem”, va destacar que el seu equip ha tingut el control del joc durant tot el partit.

El basc va destacar el treball del debutant Saúl i dels jugadors del filial que han participat, James i Ángel Sánchez, “tinc plena confiança en els xavals, el fet de treure'ls és un premi al seu treball en el filial més que un toc d'atenció a la primera plantilla. Ells estan per ajudar i anem a seguir en aquesta línia”.

Olaizola va reconèixer que, segons el seu criteri, “no he vist del tot el que vull dels meus jugadors. Estic content perquè han fet moltes coses bones però també hi ha aspectes a millorar” i va enviar un missatge de tranquil·litat al grup i a l'entorn, “encara no hem fet gens, són tres punts importants perquè pugen la moral però no podem caure en l'optimisme total. Ells són molt bons i hem de buscar que arribin al seu nivell màxim”.

Finalment l'entrenador va voler agrair el suport de l'afició, “han demostrat perquè són la millor d'Espanya, han respectat a l'equip, han animat i ens han empès cap a la victòria. Els jugadors volien dedicar-li el triomf als afeccionats i ho han fet”.