Skip to main content
Destacats

RCD Mallorca i Shimizu S-Premi estenen el seu acord de col·laboració

Totes dues entitats continuaran la seva vinculació les pròximes dues temporades amb l'objectiu d'ampliar sinergies

RCD Mallorca i Shimizu S-Premi, club de la J2-League japonesa, han segellat l'acord de renovació per les dues pròximes temporades, a l'Estadi IAI Nihondaira, en Shizuoka (el Japó). Els dos clubs estan agermanats des de fa tres temporades i aquesta col·laboració permet a tots dos continuar aprofitant les sinergies en els dos continents.

L'acord amb el club japonès permetrà que el RCD Mallorca continuï potenciant la seva imatge en un dels països en els quals el futbol està en ple creixement i amb cada vegada més passió per LaLiga. Els capitans Abdón Prats i Antonio Raíllo, i el CEO de Negoci, Alfonso Díaz, han estat els representants mallorquinistes en l'acte al costat del President Shinya Yamamuro i altres representants del Shimizu.

Una de les grans fites de l'acord entre clubs és un Clinic que es durà a terme en les instal·lacions del Shimizu S-Premi. Els nins que participin podran comptar amb personal professional del Mallorca i un suport tècnic de primer nivell per part del club nipó.

El RCD Mallorca i el Shimizu han organitzat aquests anys alguns stage amb jugadors nipons. L'últim va ser Riku Gunji fa tan sols un mes, qui va entrenar amb el filial i amb el Juvenil a Son Bibiloni. Anteriorment, ho van fer Ryuunosuke Yada i Yosuke Morishige.

La temporada passada el club vermellós va participar en el Glico Challenge Tour i fins i tot es va llançar des del Japó la primera equipació de la temporada 2022/2023, amb Dani Rodríguez com a gran protagonista. En aquest mateix viatge Dimonió va sorprendre els aficionats en el partit contra el Chiba, a l'Estadi Nacional.

"Vull donar les gràcies al Shimizu S-Premi, al seu president i tot el staff pel seu acolliment, ha estat una jornada molt profitosa. Per a nosaltres és un acord internacional molt beneficiós. Fa diversos anys que estam creixent al Japó i aquesta col·laboració ens ajuda a obrir possibilitats tant en l'àmbit esportiu com comercial", ha comentat Díaz.

"És un privilegi continuar aquesta associació amb un club d'una de les lligues de futbol professional més importants del món. El nostre objectiu és aprendre diversos coneixements per convertir-nos en un club representatiu de la J.League i millorar encara més la nostra gestió del club per ser estimats pels nostres seguidors", ha esmentat Yamamuro.