Skip to main content
PRIMER EQUIP

Pol Roigé: “hem de ser més forts psicològicament”

El català es mostra convençut que l'equip pujarà posicions i parla d'aprendre dels errors

Pol Roigé ha atès a la premsa després de l'entrenament d'aquest matí i ha reconegut, davant els mitjans, que l'equip està tocat després del partit davant el Tenerife però que tenen “ànims i forces” per revertir la situació, “hem de seguir treballant, aixecar el cap i aprendre dels errors. Queden 15 jornades encara, això és molt, però hem d'intentar sumar en cada partit. Fer el treball abans d'arribar a les últimes jornades per no passar pena i acabar la competició tranquils”.

L'extrem català va assenyalar que és difícil d'explicar el resultat del partit, “ja que s'havia fet una molt bona primera part. El problema és que ens marquen i l'equip s'enfonsa. Hem de ser més forts psicològicament perquè sembla que ens marquen i ja hem perdut el partit. No pot ser així. Hem de passar pàgina, jugar els partits de gom a gom de concentració i pensar ja en el partit contra el UCAM Murcia”.

Roigé va assegurar que és normal que l'afició mostri el seu empipament, “ens exigeixen i tenen dret a fer-ho. Hem de donar-li una alegria a Múrcia” i es va mostrar convençut que l'equip “que està jugant ben i en alguns partits hem merescut més” pujarà posicions en les properes setmanes, “estic segur que ho traurem, el principal és anar partit a partit, “anem per una bona línia, però hem de donar més i evitar errors que ens costin punts”.

Finalment el jugador va transmetre la confiança que l'equip té en Javier Olaizola, “creiem en ell perquè treballa bé i hem millorat moltes coses” i va lloar el tracte i les instal·lacions del club, “ho tenim tot per guanyar, infraestructura, entorn i personal. El que hem de fer és centrar-nos en els partits i sumar”.