Skip to main content
PRIMER EQUIP

Olaizola: “l'equip no ha de deixar de creure en el que està fent”

El míster avisa que l'única manera que l'equip escali “és sent forts mentalment”

“Afrontem el partit contra el UCAM Murcia amb il·lusió i amb l'esperança de guanyar els tres punts. Hem mostrat, tant a casa com fos que fem moltes coses bé, i hem estat a punt de guanyar diverses vegades però cometem errors i us falta encert de cara a porteria. L'equip no ha de deixar de creure en el que estem fent, per progressar cal ser autocrítico. Ens estan penalitzant de manera excessiva els errors i hem de tenir més encert”.  D'aquesta forma explicava Javier Olaizola en roda de premsa les seves sensacions davant l'important partit que jugarà el diumenge el RCD Mallorca a casa del UCAM Murcia.

El tècnic, que va reconèixer que aquesta setmana ha parlat amb el grup “més de l'habitual”, va assegurar als mitjans que encara no s'explica que va poder passar perquè l'equip mostrés dues cares tan diferents la jornada passada, “és il·lògic el canvi de l'equip d'una part a una altra, passem de jugar una bona trobada a, després del descans a cometre errors greus que ens va costar una golejada. Encara no m'ho explico, ni com a jugador ni com a entrenador m'havia passat això”.

La solució, segons el basc passa per no posar-se nerviosos quan el rival fica gol o crea ocasions, “no cal perdre la identitat en el camp. Això no ve d'ara, portem quatre anys sofrint. Hem d'afrontar els partits des de la situació en la qual estem i el normal és que ens creuen ocasions. L'única manera de treure això és sent fortes a nivell mental. L'equip ha de seguir creient perquè ho ha demostrat en el camp. Qui no és fort mentalment no pot triomfar”.

Respecte al rival, el tècnic ho va qualificar com “un equip ordenat, molt intens i treballat, amb gent a dalt amb molta pegada. És un conjunt recentment ascendit i no els afecta tant veure's a baix, pressionen fort i bé però si nosaltres estem a l'altura dels últims desplaçaments tenim possibilitats. El que va passar l'altre dia no pot tapar el que ha millorat l'equip. Estem en una línia bona però si no guanyem no serveix de res”.

Finalment, Olaizola va assegurar a preguntes dels mitjans que no li preocupa la seva continuïtat, “tinc la consciència molt tranquil·la pel treball realitzat. Si pensés que sóc el problema m'aniria. Jo sóc mallorquinista a mort i tinc més força que mai. Només vull salvar a l'equip i si em garantissin que agafant-ho una altra persona se salvaria ja ni viatjaria a Múrcia”.