Skip to main content
Destacats

Pepe Gálvez: "Tenim moltes baixes però traurem un 11 competitiu"

L'entrenador del Mallorca B, Pepe Gálvez ha analitzat la situació de l'equip 48 hores abans de desplaçar-se per jugar al camp del Llagostera. Com passa aquestes darreres jornades, el filial té l'infermeria repleta de jugadors que segueixen la seva recuperació com Ángel Rodado, Fernando Cano o Stephen, als que aquesta setmana s'hi han sumat Tià Sastre, que ha recaigut després de jugar uns minuts el passat diumenge, Baba i Sergio Sarmiento. "Només tenc 11 jugadors de camp disponibles, la resta ho completarem amb juvenils" que aquesta setmana ja s'han exercitat amb l'equip. "No tenim gaire sort amb les lesions, però traurem un 11 competitiu".

Referent al partit, Gálvez espera un enfrontament "complicat com tots els de segona B, davant un rival empatat a punts amb una molt bona plantilla d'exjugadors de primera i segona divisió". Encara que el Llagostera no està situat a la part alta de la classificació, l'entrenador valora l'equip català com "un descendit preparat per estar més amunt a la taula tot i que pateix".

Demanat per les opcions de sumar els tres punts, el mallorquinista no ha dubtat: "sempre anam a tots els camps amb aquesta intenció, i intentarem guanyar. Sigui a casa o fora, som un equip ambiciós i per descomptat que ho intentarem".