Skip to main content
PRIMER EQUIP

Parera i Lago Junior analitzen l'empat a 1 a Oviedo

Miquel Parera i Lago Junior han estat els protagonistes en zona mixta per analitzar l'empat 1 a 1 aconseguit pel RCD Mallorca en la seva visita al camp del Real Oviedo. Els dos jugadors coincideixen a l'hora de valorar el partit. "Ells han començat forts, a casa, els primers 15 minuts han estat superiors. A nosaltres ens ha costat molt combinar. La segona part crec que hem estat un punt per sobre d'ells i hem pogut guanyar el partit", assegura el porter mallorquí. En la mateixa línia es mostra l'autor del gol de l'empat, Lago Junior: "La primera part ha estat fluixa, nosaltres ens hem adonat també. A la segona part ens hem posat les piles, hem reaccionat i hem pogut guanyar el partit".

Lago Junior ha marcat el seu quart gol de la temporada i assegura estar content de veure porta: "Al final estic content pel gol, jo sempre confiava que arribaria, però una pena que en l'últim minut s'ha escapat la victòria. Ens anem fotuts, però cal seguir que queda molt".

Per la seva banda, Miquel Parera es mostrava també satisfet pel seu debut a segona divisió i en un camp com el Carlos Tartiere: "És un camp dels millors de segona divisió, amb una afició que pressiona molt, he gaudit molt del partit".