Skip to main content
PRIMER EQUIP

Pablo Ortells: "Hem confeccionat una plantilla competitiva, amb un bon grup de jugadors"

El CEO de Negoci i el Director de Futbol del RCD Mallorca analitzen el tancament de mercat i l'actualitat del club

El CEO de Negoci Alfonso Díaz i el Director de Futbol Pablo Ortells, han comparegut davant els mitjans de comunicació per a valorar el tancament del mercat de fitxatges i l'actualitat del club. Pablo Ortells s'ha mostrat satisfet amb la confecció de la plantilla per a aquesta temporada 2022-23. "Hem confeccionat una plantilla competitiva, tenim un bon grup de jugadors, que són llestos i amb molta fam de competir en cada partit. Estem contents de com ha anat el mercat. S'ha fet un esforç a cobrir les necessitats que teníem i estem contents".

El Director de Futbol del RCD Mallorca també s'ha referit als objectius que es marca el club: "El bé del Mallorca és estar molts anys en Primera Divisió. Aconseguir aquesta estabilitat i aquesta regularitat de ser un equip de Primera Divisió, no és fàcil. Hem de ser conscients d'on venim i a on volem arribar, i per a això necessitem que el RCD Mallorca estigui en Primera Divisió".

Per part seva, el CEO de Negoci Alfonso Díaz ha valorat algunes qüestions d'actualitat. Sobre l'horari de la jornada 3 enfront del Girona marcat per les altes temperatures, Díaz ha reconegut que el club va sol·licitar en nombroses ocasions un canvi d'horari a la Lliga i que continuaran lluitant per defensar els interessos de l'afició amb les entitats pertinents. "Nosaltres com a club sempre pensem en la nostra afició i defensem els seus interessos amb les entitats pertinents. En diverses ocasions sol·licitem a la Lliga que canviessin l'horari del partit, fins i tot amb un mes d'antelació. L'única cosa que podem fer és continuar treballant i mostrar nostra inconformidad davant aquesta mena de situacions".

Díaz també ha volgut demanar disculpes a l'afició pels problemes que va haver-hi amb el servei de menjar i de beguda en el partit del RCD Mallorca- Girona, i ha explicat que el club ara treballa amb un nou operador internacional i que està en procés d'adaptació. De totes maneres, el CEO de Negoci ha assegurat que de cara al próxim partit en el Visit Mallorca Estadi enfront davant l'Almeria totes incidències estaran solucionades.

Finalment, Díaz ha valorat la gran resposta que ha tingut la campanya d'abonats: “L'afició un deu. Ha tornat a demostrar que és la nostra afició i que cada vegada va creixent més”.

Segueix la roda de premsa íntegra en el nostre canal oficial en Youtube.