Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "Hem de fer un partit seriós, correcte i ser atrevits amb la pilota"

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la jornada 5

L'entrenador del RCD Mallorca, Javier Aguirre, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, en la prèvia de la Jornada 5, que enfrontarà a l'equip davant el líder de la lliga, el Real Madrid CF. El tècnic mexicà reconeix la superioritat del rival sobre el paper, però assegura que el seu equip també tendrà les seves opcions. "Són els típics partits que hi ha poc a perdre i molt a guanyar. Ens aferrarem a les nostres opcions. El nostre equip passa per un bon moment anímic. Estam bé. Hi ha comunió entre cos tècnic i equip i un gran convenciment del que l'equip es juga. Defensam bé i cada dia intentam atacar millor".

Aguirre ha lamentat la baixa de darrera hora de Tino Kadewere i també s'ha referit a la baixa de Karim Benzema per al partit d'aquest diumenge. "És cert que el futbol ofensiu del Reial Madrid passa per les botes de Benzema. Però qualsevol que jugui ho pot fer molt bé. No ens canvia molts els plans".

L'entrenador del RCD Mallorca, que dirigirà el seu onzè partit en el Santiago Bernabéu com a entrenador rival, ha puntuat en 5 de les seves 10 visites a l'estadi madridista. Ell millor que ningú sap que per a treure una cosa positiva d'allà "hem de fer un partit seriós, correcte i ser atrevits amb la pilota".

Segueix la roda de premsa íntegra de l'entrenador del RCD Mallorca en el nostre canal oficial de Youtube.