Skip to main content
PRIMER EQUIP

Óscar Díaz: “vam ser superiors al Cadis, la pena és el resultat”

El davanter avisa de la dificultat en la categoria i demana paciència a l'afició

Óscar Díaz ha atès a la premsa després de l'entrenament d'aquest matí i ha reconegut que ja tenia ganes de ficar el seu primer gol amb el Mallorca, “semblava que mai anava a arribar. Estic content perquè ha servit perquè li equipo aconseguís un punt i perquè, sent autocrítico, l'any passat no vaig estar ben. El diumenge l'equip va estar molt bé i jo vaig poder aprofitar l'oportunitat que em va donar el míster”.

El davanter, en aquest sentit, va negar que hagi tingut ansietat per inaugurar el seu caseller de gols, “mai m'he obsessionat. Jo treball diàriament i aquest treball, tard o d'hora, dóna el seu resultat. El que vull és ajudar a l'equip i això és el que intent”. Pel que fa al partit de Cadis va afirmar que, en la seva opinió, “vam ser superiors en tots els aspectes, la pena és el resultat. L'entrenador vol que tinguem la possessió i la vam tenir així com més claredat i el domini”.

Per al madrileny, encara que no es passés de l'empat, la jornada li serveix a l'equip, “per agafar més confiança de cara als següents partits i perquè ens sigui més fàcil plasmar la idea del míster. La categoria és molt exigent i el nivell ha pujat bastant. L'exigència va a ser màxima”. Així, va destacar la dificultat que tindrà el Mallorca en la propera trobada contra l'Oviedo, al que va definir com “un gran equip al que serà difícil guanyar-li”. No obstant el davanter va assegurar que “lluitarem els 90 minuts per guanyar el partit”.

El davanter també va tenir paraules per a l'afició, “en la primera jornada no es van ser contents, nosaltres tampoc. Ells paguen i poden fer el que vulguin però crec que encara és ràpid. Tant de bo puguem donar-li la volta als xiulets però hem de tenir clar que la competició és molt complicada i que tindrem partits bons, regulars, dolents i molt dolents. Hem d'estar preparats per tot i que, a casa, vindran molts equips a tancar-se i a no perdre. Hi haurà ratxes negatives, si sabem controlar-les anirà bé. El que no pot fallar mai és el treball i la implicació”.

Finalment, i pel que fa a la sortida de Colunga, va assegurar que li ha sorprès el moviment encara que va assenyalar que, “si no estava còmode aquí és el millor que pot fer. Ni el club ni nosaltres teníem en ment que es pogués anar però ha estat una decisió personal i cal respectar-la. Ojala li vagi ben allí on va i torni a ser feliç, si és que no ho era aquí, que no em consta”. Óscar Díaz també es va mostrar sorprès que s'al·ludís a la mala relació amb l'entrenador i va assegurar que “mai he vist malament rotllo entre tots dos. El míster ens tracta a tots per igual i, que jo sàpiga, cap jugador es portava malament amb ell. En aquest vestuari tenim clar que tots hem de sumar. Per això em sorprèn ja que tot semblava en ordre”. El jugador no va saber aclarir si el club aprofitarà per portar un nou punta, “aquests temes no els porto jo. El que et puc dir és que els que estem anem a treballar molt dur per ajudar a l'equip. Tant de bo no es trobi a faltar a un davanter, això significaria que estem treballant ben i que, ojala, em surten les coses bé”.