Skip to main content
Destacats

Olaizola: "Visitar un rival invicte motiva al grup"

L'entrenador del Mallorca B, Javier Olaizola ha sortit davant els mitjans de comunicació després de la sessió d'entrenament matinal per analitzar el partit de diumenge al camp municipal de Badalona. El tècnic ha confirmat que "l'equip ja es troba recuperat" després de la derrota davant l'Eldense (0-1). "Dilluns ja vàrem corregir tot el que havia fallat diumenge i els jugadors ja es troben amb ganes de capgirar la situació i a més, precisament, visitar un equip invicte, els causa una motivació extra".

L'entrenador basc ha assegurat tenir molt bones sensacions després de la feina realitzada durant tota la setmana tot i que coneix el Badalona i sap que serà un partit complicat. "Conec l'entrenador i la forma de joc que té. Enguany han fitxat jugadors amb experiència a Segona B i han aconseguit formar un grup molt competitiu a aquesta categoria".

Finalment, Olaizola ha insistit que els jugadors "són conscients que per rescatar la situació després de perdre amb el cuer, han de tornar ràpidament a la bona dinàmica de treball i al bon ambient al vestidor". Per això, explica el mister, "hem preparat el pròxim compromís a Badalona amb garanties de poder sumar els tres punts".