Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “seria un bon moment per enllaçar dues victòries seguides”

El tècnic avisa del perill del rival malgrat la seva classificació i les baixes

Fernando Vázquez ha atès a la premsa en la prèvia al partit que jugarà el Real Mallorca enfront del Nàstic de Tarragona i ha destacat que el rival, malgrat el que marca la classificació, “juga bé i són més perillosos del que sembla. A la seva casa grans equips no han guanyat. Seria important avançar-se en el marcador i jugar amb l'ansietat que puguin tenir. Jugar estant a baix en la classificació no és fàcil”.

En aquest sentit, el tècnic va assegurar que, a l'hora de plantejar els partits, no es fixa en la posició del rival, “la classificació no és significativa, són dos partits de diferència a l'inici de la competició. No és rellevant”, ni tampoc en la baixes que pugui tenir, “és veritat que no es treballa igual i que amb més punts les coses surten millor perquè et deixes anar i t'atreveixes però haurem d'esforçar-nos si volem portar-nos els punts”.

Per al gallec seria important treure alguna cosa positiu del desplaçament a Tarragona perquè, va assegurar, “és un bon moment per guanyar i presentar-nos a casa la setmana vinent amb dos partits guanyats seguits” i va negar que l'equip baixi les seves prestacions en els partits de fora, “crec que a domicili també som competitius, és veritat que solem tenir menys ocasions i que tenim algunes llacunes de concentració, però els afrontem amb valentia i la veritat és que tots els equip guanyen més trobades a la seva casa que fora”.

Finalment, l'entrenador va agrair la visita de Steve Nash i va considerar l'experiència com a positiva, “és bo per als jugadors poder compartir una estona amb una figura d'aquest calibre. És un dels seus caps i és positiu veure la naturalitat amb que els tracta i la tranquil·litat que aporta al grup”.