Skip to main content
PRIMER EQUIP

Olaizola: “l'equip ha fet un pas avanci”

El basc es mostra satisfet amb la imatge però descontent amb el resultat

Javier Olaizola ha atès a la premsa després de l'empat del seu equip contra el Getafe i ha destacat que “si miro el resultat, em vaig trist perquè crec que ens hem merescut els tres punts, però si miro el joc de l'equip estic molt content perquè s'han fet coses que hem treballat i hem estat intensos. Hem anat a per el partit”. El tècnic no va voler valorar la jugada del penal, molt protestada pels jugadors, “jo creo en l'honestedat dels àrbitres, són éssers humans i té dret a equivocar-se. Hi ha situacions que no estan a les nostres mans”.

El basc va reiterar que li havia agradat l'actitud del seu equip “s'han vist coses, hem estat un equip ordenat i intens. El Getafe, que és un gran equip, ens ha fet molt poques ocasions de gol. Hem entès al fet que calia jugar i l'equip ha fet un pas avanci”.

L'entrenador li va donar més valor al punt en enumerar les qualitats del rival, “estem parlant d'un gran equip, amb bons jugadors i gran entrenador. El punt, en aquest sentit, és molt bo”. Així, va assegurar que cal treure conclusions positives de la trobada, “si a Reus juguem així estarem prop de treure alguna cosa positiu”.

Finalment va restar importància a les baixes que tindrà la setmana que ve per acumulació de targetes de Campabadal, Brandon i Raillo, “són baixes importants però tenim una plantilla àmplia i confio en tots els meus jugadors. Estic segur que qui els substitueixin ho faran bé” i va assegurar estar molt content per Vallejo, que reapareixia després de gairebé dos anys, “treballa molt bé en els entrenos i creia que ens podia ajudar tal com estava el partit”.