Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vallejo: “en aquest equip, i en el meu cas, el treball és innegociable”

El migcampista, satisfet amb la seva reaparició després de dos anys de lesions

Alex Vallejo ha atès avui a la premsa després de l'entrenament del matí i ha assenyalat que està molt content després de jugar el cap de setmana passat els seus primers minuts en partit oficial després de sengles lesions que li han tingut apartat dels terrenys de joc gairebé dos anys. “ara cal mirar cap a davant. Ha estat molt temps amb molèsties i la recuperació ha estat molt lenta però ara estic al cent per cent i els minuts de l'altre dia em donen molta confiança. Ara el que vull és jugar el màxim possible”.

El migcampista també va agrair a Olaizola l'oportunitat de jugar, “amb la seva arribada s'aclareix tot, ara vull jugar i ser feliç. Em vaig trobar molt bé, sense dolor. No estic content amb el resultat, per l'equip, però a nivell personal estic satisfet amb el partit. Tot treball té el seu recompensa”.

Vallejo no va voler que es digués que el seu cas és un exemple de superació, “superació és qui treballa deu hores per treure a la seva família.  La meva obligació era treballar i recuperar-me. El treball és innegociable tant en aquest equip com en el meu cas personal”.

Així mateix va assegurar que es troba amb forces i confiança per jugar partits complets, “estic totalment recuperat, de gom a gom,  i si el míster ho creu convenient estic a la seva disposició”, que li és igual si juga de migcampista o central, “en defensa no és el meu lloc però necessito minuts i estic preparat per jugar on sigui” i que li van passar “moltes coses pel cap” quan li van anunciar que anava a sortir al camp.

Finalment va reconèixer que l'equip ha sortit reforçat després dels dos últims partits, “es va veure a un equip compacte i solidari i, malgrat no estar contents amb el resultat, sí que s'ha notat un cert canvi de dinàmica i sembla que estem més sòlids en defensa” i que el proper rival, el Reus, “serà complicat”.