Skip to main content

Olaizola: “jugant així, per nassos, traurem això”

El tècnic assegura que s'han fet moltes coses ben però lamenta els errors individuals

Javier Olaizola ha atès a la premsa després de la derrota del seu equip enfront del Real Oviedo i ha assegurat que, amb el resultat, “se'm queda cara de ximple ja que ells, de mitja ocasió, et fan dos gols”. Per al tècnic els seus jugadors han fet “moltes i bones coses. Hem dominat el joc i durant moltes fases del partit hem estat superiors però ens hem quedat sense premi”.

Per al basc la bona imatge i la superioritat del seu equip no ha servit per aconseguir els tres punts així que, va assenyalar “caldrà seguir treballant”. Així mateix va afirmar que ell ja va agafar a l'equip en zones de descens, “per la qual cosa no m'espanten aquest tipus de situacions, a l'inrevés, em fa ser més forta. Jugant així com avui, per nassos, traurem això avanci”.

La clau, per a l'entrenador, han estat els errors individuals, “estem en una categoria en la qual et penalitzen molt. Si al final no resolem aquest tipus de situacions tot el treball que fem, que avui ha estat bé, no serveix de res”.

Finalment, Olaizola va assegurar que si l'equip “no és capaç de sumar de tres en tres ens complicarem la vida a pesar que avui hem fet un bon partit. Per moments estava segur de la victòria”.