Skip to main content
PRIMER EQUIP

Olaizola: “hem salvat un punt que sap a poc”

El tècnic reconeix que l'equip va jugar malament però es mostra convençut que es remuntarà la situació

Javier Olaizola ha assegurat que el punt obtingut contra el Lugo li deixa un sabor agridulce, “si tenim en compte que l'empat ha arribat en els minuts finals sap gairebé a victòria, però si és per la il·lusió que teníem de guanyar i les expectatives sap una mica a derrota. La veritat és que hem jugat un primer temps dolent i en el segon hem tirat de cor per rescatar un punt”.

D'aquesta forma s'expressava el tècnic basc durant la roda de premsa posterior a la trobada en la qual, a més, va mostrar la seva preocupació perquè “teníem un calendari que ens havia de permetre sortir d'a baix i no hem tret tants punts com esperàvem. Així i tot sóc optimista, queden tretze partits i jo creo en aquest grup i en el meu treball”.

El tècnic va reconèixer que l'entrada de Pol Roigé i Dalmau li havia donat un altre aire a l'equip en els minuts finals, “ens han donat aire, tindran opcions de jugar en els propers partits” i va assegurar que no li pot retreure gens als seus jugadors, “perquè han tingut intensitat, ho han donat tot i han cregut fins al final”.

“És normal que l'afició s'hagi anat trista i preocupada. L'un tema que ve de darrere. Jo els diria que el grup està convençut que els anem a treure. Seguirem treballant fort perquè no torni a ocórrer el de l'any passat. Hem de treure punts ja”, va assegurar al mateix temps que assenyalava que, en la seva opinió, “a l'equip li està faltant una mica de fortuna. Ells arriben una vegada i et fiquen un gol, nosaltres arribem tres o quatre i no ho fem”.

Olaizola va reiterar que el partit del Mallorca “ha estat horrible, no hem jugat ni pressionat com teníem previst. Hem salvat un punt que sap a poc i la veritat és que amb això que fem no està bastant”. Preguntat si sentia impotència amb el fet que o arribin els resultats l'entrenador va afirmar que porta “diverses setmanes amb aquesta sensació. Preparem bé el partit, els nois responen, però els punts no arriben”.

Finalment, el míster va repetir que està convençut que “l'equip se salvarà. Els jugadors són responsables i volen treure això. Els traurem encara que va a costar i sofrirem”.