Skip to main content
PRIMER EQUIP

Cabrero: “no anem a rendir-nos, els resultats arribaran”

El porter assegura que el grup creu en les seves possibilitats i, també, demana unitat a l'entorn

Jesús Cabrero ha atès als mitjans després de l'entrenament d'aquest matí i ha assegurat que l'equip està conscienciat de la importància del moment, que estan tots units i creuen en Javier Olaizola i el seu sistema de treball i que és la seva responsabilitat “fer un pas endavant per treure això avanci. No anem a rendir-nos, entre tots traurem això avanci. Creiem que podem fer-ho”.

El porter va entendre, en aquest sentit, el descoratjament de l'entorn, “és normal que els afeccionats estiguin pessimistes”, però va llançar una crida a la unió de tots per aconseguir la permanència, “serà més fàcil tirar endavant si anem tots junts, som nosaltres els qui ho hem de fer, però necessitem la seva ajuda. Si l'entorn és hostil és més complicat”.

L'aragonès va reconèixer que el grup ja té ganes que arribi el proper partit, contra l'Osca, “per donar la volta a la situació” i que, encara que a l'equip li costi fer gols, “seria més preocupant si no es generessin ocasions. Creiem en el que estem fent, dominem als rivals en la majoria de partits, competim bé fins i tot amb els de a dalt, però ens falta guanyar. Estem convençuts que si seguim així la cosa canviarà”.

Cabrero també va reconèixer que el fet que els resultats no arribin, “pot crear frustració i impotència, però no ansietat” i va reiterar el seu missatge optimista en assegurar que, en la seva opinió, “estem en un bon camí. Queda molt, hi ha temps per donar-li la volta a la situació, només falta que arribin els resultats. Arribem molt a porteria però no definim, la sort no està amb nosaltres, però no podem escudar-nos en això. Els resultats arribaran perquè l'equip ha dominat i demostrat la seva personalitat contra equips com el Girona, Cadis o Getafe que estan a dalt”.