Skip to main content
PRIMER EQUIP

Olaizola: “el missatge és que cal guanyar ja”

El basc destaca la importància del partit contra Alcorcón i lloa la implicació del grup

“La veritat és que jugar en divendres altera una mica els plans perquè cal manejar bé les càrregues de treball, però ens hem emmotllat a la situació i l'important és que l'equip viatja a Madrid amb molt ànim i amb ganes d'aconseguir els tres punts”. Javier Olaizola ha atès als mitjans després de l'últim entreno abans del partit que el RCD Mallorca jugarà contra el Alcorcón i ha destacat, entre altres coses, la importància del xoc entre dos rivals directes, “li he dit al grup que és una final, ells estan dos punts per damunt nostra i nosaltres, ara, comencem una mini lliga d'11 partits dels quals la majoria són contra equips de la part baixa de la taula. Ara hem de demostrar”.

El tècnic va assegurar que, en la seva opinió, el fonamental és que l'equip tingui encert de cara a la porteria, “la qual cosa es premia en el futbol és el gol i, encara que treballem bé i dominem els partits, ens està costant trobar porta. Anem a donar-li importància al treball defensiu i intentarem deixar la porteria a zero i encertar en alguna de les ocasions que puguem tenir”.

El basc va remarcar  que, “com tots els partits des que estic aquí” l'equip sortirà a per la victòria, “ho tenim preparat per guanyar, depèn de com vagi el partit caldrà valorar el resultat però anem a sortir a per ells. Una derrota seria un desastre”.

Pel que fa al rival va assenyalar que és un equip “que estreny molt a casa i que a dalt té jugadors de qualitat. És veritat que està en línia descendent però serà un partit complicat, tots els rivals de la categoria són durs”.

Olaizola va assegurar que en el grup “encara no hi ha ansietat, encara que el missatge és que cal guanyar ja. Si no ho aconseguim aviat sí que vindran els nervis i l'ansietat. Tenim menys punts dels quals ens mereixem així que hem de sortir a per el triomf”. En aquest sentit va lloar l'esforç i la implicació del grup, “estan treballant com mai. No se'ls pot dir gens del treball, sí per l'encert en algunes decisions però no pel compromís que demostren. Hem tingut errors en moments puntuals, per això hem perdut punts, però és un gust treballar amb aquests homes. Quan fas tantes coses ben el futbol t'ho retorna. Estic convençut que això canviarà i serà demà. Si juguem com el segon temps del Llevant guanyem segur”.