Skip to main content

Muriqi, Aguirre, Antonio Sánchez y Nacho Vidal valoren la victòria davant el Rayo Vallecano

Vedat Muriqi:

"Molt bones sensacions. Quan em va dir el míster que anava a ser titular tenia ganes que tornés el Muriqi de veritat: marcant gols i aconseguint els tres punts. Primers 90 minuts després de molt de temps i gol important, així que estem molt contents"

"Jo vull molt a l'afició. Des del primer dia m'han fet sentir molt a gust. Tant a mi com a la meva família. Tant de bo molts anys aquí.

"Al final l'important són els tres punts. Tenim sis punts (de distància amb el descens), però encara és aviat així que a seguir"

Javier Aguirre:

"Vam fer una primera part flojita. Estàvem una mica tibants per voler guanyar i això ho va acusar l'equip, al qual vaig veure una mica nerviós. No vam estar, però tampoc ells van tenir ocasions"

"En la segona part, amb canvis, es va obrir el partit. Vam tenir el gol d'Antonio, però ens comencem a fatigar i vaig veure més a prop el 1-2 que el 2-1, però això té el futbol. Potser en altres partits hem merescut més la victòria que avui, però és benvinguda".

"Estem en la guerra i així serà fins a final de temporada".

"Content per i amb Muriqi. Em dona molt gust veure-li una altra vegada en forma"

Antonio Sánchez:

"Molt content. Feia temps que no marcava i ho necessitava. I molt content que Muriqi hagi rematat la feina"

"Sabíem que era molt important guanyar i crec que l'equip ha demostrat que tenia ganes de guanyar"

"Sabem que Muriqi ho ha passat malament. Ell està posant tot de la seva part i estam molt contents perquè segur que aquest gol l'ajuda a agafar aquest ritme que necessita"

"Ja estava cansat. És un partit dur, de disputes, de duels... però ha entrat un altre company, que ha sortit fresc i a barallar-lo"

Nacho Vidal

"Tenia moltes ganes de jugar en aquest estadi i ser partícip d'això. M'he sentit molt abrigallat pels companys i per l'afició"

"Sabíem que era un partit molt important. El gol d'ells ens ha assegut malament i al final el gol de Muriqi ha estat com una glopada d'aire i des de la banqueta l'he viscut com si estigués celebrant la final de Champions"

"Nosaltres treballam la pilota aturada i en els petits detalls es decideixen els partits. Muriqi en això és un especialista i ens ha donat la victòria avui"

"Sabem que l'objectiu encara està lluny i hem d'afrontar cada partit com una final. No ens podem relaxar i hem de dependre de nosaltres".