El RCD Mallorca es fica en la Final Four de la Copa del Rey Juvenil

L'equip de Carlos Muñoz va derrotar aquest dimecres, en penals, al Deportivo de La Coruña

El RCD Mallorca ha aconseguit classificar-se per a la Final Four de la Copa del Rey Juvenil en derrotar aquest dimecres, en penals (6-5), al Deportivo de La Coruña.

Els 120 minuts van ser insuficients per a desequilibrar la balança d'un partit que va finalitzar 1-1. L'equip de Carlos Muñoz van aconseguir avançar-se amb un gol en pròpia porteria de Amin, després d'un centre des de la dreta d'Axel Bejarano. No obstant això, l'equip gallec va empatar poc més tard per mediació d'Álvaro Otero.

Es van veure ocasions, però no més gols en els molts minuts que encara quedaven per disputar-se. D'aquesta manera, el llançament des dels onze metres es va convertir en l'única manera de decidir quin equip aconseguiria les semifinals coperes. Aquí, en els penals, el RCD Mallorca es va mostrar infal·lible: van marcar els seus sis llançadors. Inclòs el porter vermellós, Joan Pol, que després de parar el sisè penal del Deportivo, va ser l'encarregat d'anotar el seu per a segellar la classificació mallorquinista.

La Ciutat Esportiva Antonio Asensio va estar abarrotada i no va cessar d'animar per convertir-se en el jugador número 12 que permetés al conjunt de Muñoz tirar endavant un partit molt disputat i igualat. En la Final Four, que es disputarà entre el 6 i el 10 de març, el Mallorca s'enfrontarà al CF Badalona, que va eliminar al Leganés. L'altra semifinal la jugaran el Real Oviedo i el RCD Espanyol.