Destacats

Manolo Reina, Jordi Mboula i Jaume Costa valoren l'empat davant el Getafe CF

Els jugadors vermells analitzen el punt aconseguit en el Visit Mallorca Estadi

El capità del RCD Mallorca, Manolo Reina; el banda català, Jordi Mboula; i el lateral esquerre, Jaume Costa, analitzen el punt aconseguit en el Visit Mallorca Estadi davant el Getafe CF. Els vermells van sumar després de la derrota collida en l'última jornada a Vallecas. En el qual va ser un partit molt tàctic, ni vermells ni blaus van aconseguir perforar la fiqui rival. En la primera part, els dos equips van tenir acostaments tímids, però sense generar perill seriós. Amb el pas dels minuts els vermells es van acostar més obligant els madrilenys a fer un pas cap endarrere. 

Manolo Reina: "Hem aconseguit deixar la porteria a zero, cosa que feia temps que no fèiem i és molt important. Em quedo amb el treball de l'equip i el puntet que hem sumat que significa estar un pas més a prop"

Jordi Mboula: "Crec que hem controlat bé el partit. Un punt és millor que zero i ja estem pensant en el partit del Wanda. El dia de Vallecas no vam ser nosaltres. Avui hem demostrat el que som"

Jaume Costa: "El Getafe CF no ha tingut cap ocasió clara, però sabem que això és Primera Divisió i, sigui contra l'equip que sigui, són partits complicats.  Ho hem intentat de totes les maneres. Aquest és el camí"