Skip to main content
PRIMER EQUIP

Manolo Reina: "A casa hem de deixar-ho tot per intentar guanyar"

El porter Manolo Reina ha valorat el proper partit de lliga contra el Cadis (divendres, 21:00 hores a Son Moix): "Hem tingut una setmana per preparar-lo bé. Sabem que serà un rival molt difícil. Haurem d'estar molt atents perquè en qualsevol contra ens la poden liar. Estem entrenant cada dia per intentar guanyar el partit. Tenim aquest partit per fer-ho bé, per treballar al límit i intentar puntuar. Estem a casa i aquí hem de deixar-ho tot".

El porter andalús valora positivament l'inici de temporada de l'equip: "És clar que començar amb 6 punts de 6 et dóna una certa tranquil·litat, sobretot per a un equip que acaba de pujar, però no hem de conformar-nos, hem de pensar a guanyar el partit contra el Cadis, en donar-ho tot i fer les coses bé. Sabem que si estem en el nostre nivell competirem bé. Hem d'anar partit a partit".

El jugador mallorquinista assegura que serà un any difícil: "És una segona complicada, amb molts clubs històrics. Nosaltres hem de ser humils, córrer més i treballar més que la resta per intentar anar sumant a poc a poc. Per tenir opcions de guanyar hem de lluitar cada pilota i deixar-nos tot en cada jugada".

A nivell personal, Reina es mostra content i tranquil: "La competència és pel bé de l'equip. Som tres porters i sabem que només pot jugar un. Treballem per millorar l'equip i l'important és que, jugui qui jugui, l'equip guanyi i vagi traient punts".