PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca guanya 1-0 al Cadis CF després d'un gran partit

Àlex López ha estat el gran protagonista del partit en anotar un gol quan s'acariciava el minut 90, moment culminant d'una gran nit de futbol a l'Estadi de Son Moix. El davanter català ha empès una pilota que ha fet caure el mur que havia edificat al voltant de la seva porteria el porter rival, Alberto Cifuentes. El 1-0 definitiu ha estat la cirereta a un gran partit del RCD Mallorca, que ha insistit molt i ha trobat el seu premi en el segon acte del partit.

A la primera part, els equips s'han repartit el domini, tot i que la jugada més perillosa ha estat una acció doble del RCD Mallorca, primer de Carles Castro i després de Salva Sevilla. El davanter astuariano s'ha fabricat d'una jugada elèctrica que ha rebutjat el porter, el pilota ha caigut als peus de Salva Sevilla, que ha rematat alt quan l'estadi gairebé cantava gol. A la segona part, l'equip de Vicente Moreno ha insistit amb un ampli repertori, ja fos pel centre o les bandes. Carlos Castro, Abdon, Llac, Aridai o Fran Gámez. Tots ells han tingut l'oportunitat d'avançar al RCD Mallorca. No obstant això, ha estat Alex López qui ha tingut un cop de puny a l'ull botat per Salva Sevilla. Son Moix ha esclatat d'alegria amb un 1-0 que suposa el tercer triomf en quatre partits. El proper compromís és el dimarts a la segona eliminatòria de la Copa del Rei contra el Reial Oviedo, un partit en disputa a Son Moix a les 18:45.

Un cop: Manolo Reina, Fran Gámez, Xisco Campos, A. Raíllo, Salva Ruiz; Pedraza, Salva Sevilla, Dani Rodríguez (Aridai, 62 '), Lago Junior; Abdó (Àlex López, 83 ') i Carlos Castro (Stòitxkov, 71').

Cadis CF: Alberto Cifuentes, David Carmona, Ivan Kecojevic, Marcos Mauro, Matos, Edu Ramos, Aketxe, José Mari (Karim, 77 '), Manu Vallejo (Dani Romera, 72'), Álex, Mario Vaixell (Salvi, 56 ' )

Gol: 1-0 Àlex López, 89 '.