Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “Hem fet mèrits per a aconseguir els tres punts"

El tècnic del RCD Mallorca ha analitzat l'empat a zero en Anduva davant el CD Mirandés

Luis García Plaza ha valorat l'empat davant el CD Mirandés en Anduva (0-0). El RCD Mallorca no ha passat de l'empat en un partit en el qual els vermells s'han quedat amb deu després de l'expulsió de Joan Sastre en la segona meitat. Cap equip ha aconseguit materialitzar les ocasions en el qual ha estat una trobada igualada

Sobre el partit…

“Fins a l'expulsió crec que hem estat millors que ells, però no hem aconseguit marcar. Cal valorar quan ens quedem amb deu traiem el partit endavant. Hem tingut ocasions clares durant el partit, però hem aguantat bé”

“Avui hem fet mèrits per a treure els tres punts. Sempre vols guanyar, però amb l'expulsió hem hagut d'aguantar”

“No som un equip que es fiqui enrere. És més solem ficar als rivals en el seu camp. Hem generat ocasions de gol i hem de seguir amb aquesta línia. Ens ha faltat el posar-nos per davant”

“Abans de l'expulsió, el canvi era Mboula però la situació s'ha posat així. Els deu que s'han quedat en el camp han lluitat i no els puc retreure res”


Sobre la situació de l'equip... 

“Hem anat canviant coses. En aquest moment estem bé. Transmetem que som un equip compacte i que defensem bé. Ens està faltant el posar-nos per davant”

“Cal seguir. Cada partit és una història. Hem de tenir un concepte clar i a partir d'aquí adaptar-nos”

“Per als partits del dijous i el diumenge farem rotacions perquè jugarem dos partits en menys de 78 hores. Els que menys han jugat o menys han entrat tindran la seva oportunitat”
 

“Sempre que sigui fora de casa has d'anar amb la mentalitat que no serà fàcil. Hem de seguir en aquesta línia. El Mirandés ja ha passat, ara hem de pensar en l'Albacete, que ve de canviar l'entrenador i de guanyar”

“A casa hem d'aconseguir sumar de tres en tres. Tenir bones ratxes de no perdre és la clau en Segona Divisió. Portem cinc jornades sense perdre i volem la sisena davant l'Albacete i si és sumant de tres, millor”