Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “Hem de gaudir el que estem fent”

El tècnic del RCD Mallorca ha valorat la victòria davant la UD Logroñés en Las Gaunas

Luis García Plaza va analitzar la victòria en Les Gaunas davant la UD Logroñés (0-1). Els vermells van vèncer novament a domicili continuant amb la seva bona ratxa fora de casa. El solitari gol d'Antonio Sánchez i la sòlida defensa vermella van significar la segona victòria consecutiva que va permetre al RCD Mallorca seguir en el més alt de la classificació.

Sobre el partit

“Tenim una sensació que, encara en les victòries, guanyar és deslliurar-te d'una angoixa. L'exigència és tan gran de guanyar i guanyar que li he dit als jugadors que hem de gaudir el que estem fent”

“El Logroñés ha estat bé. Nosaltres no hem estat bé en la primera part. L'equip no m'ha agradat. Hem estat molt espessos, no hem trobat les vies. Li ho he dit als jugadors. En la segona sí que hem tingut el partit més controlat. Són tres punts més i estem molt contents”

“Portem 15 punts de 18 en aquesta segona volta i cal gaudir-ho. A partir d'ara crec que serà molt difícil treure els partits. Cada equip, amb objectius diferents, barallarà cada punt. La sensació que tenim en el vestuari és d'angoixa, en comptes de gaudi. Això l'hem de canviar. Els de dalt tenim molta exigència. Els números són de rècord i estem tots pegats”

Sobre el vestuari i el que queda

“Això serà molt llarg i molt dur. Cada victòria és un pas endavant importantíssim. Hem d'assaborir aquestes victòries. L'equip estigui més encertat o menys, segur que li ho deixa tot en el camp”

“Les victòries costen molt. Li he dit al vestuari que han de gaudir les victòries. Tenim molta exigència de seguir aquí a dalt, però hem de gaudir. Ara toca preparar el partit del Cartagena. Haurem de donar el màxim per a poder guanyar”