Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “L'equip ha demostrat una gran maduresa i això ens servirà per al que ve”

El tècnic del RCD Mallorca ha valorat la victòria davant l'FC Cartagena en el Visit Mallorca Estadi

Luis García Plaza va analitzar la victòria en el VisitMallorca Estadi davant l'FC Cartagena (2-1). Els bermellones van aconseguir els tres punts després d'un partit que es va complicar amb el gol visitant en la segona meitat, però que amb la insistència bermellona va arribar, de penal, el gol de la victòria en les botes d'Álvaro Giménez.

Sobre el partit

“El que és clar és que portem 18 de 21 punts en aquesta segona volta. Encara queden 14 partits i cal seguir. El Cartagena ha millorat molt. L'entrenador ha fet un equip dur, intens i que ha signat molt. En atac no ens han generat molt, però a nosaltres ens ha costat una mica. En jugar tant en camp contrari acaben arribant les ocasions i, avui, el penal”

“Avui han celebrat la victòria. Costa molt guanyar en aquesta categoria. Avui els jugadors estaven cantant i altres, però demà toca entrenar i seguir. Tenim molts jugadors amb cinc grogues i necessitarem als que tenen menys minuts”

“No ho he pogut veure, però m'han dit que era penal clar. Hi ha una llista, però Álvaro és un especialista. L'altre dia amb Abdón va passar el mateix. Salva és un oncle que sap llegir els partits i els moments i avui li ha cedit el penal a un especialista”

Sobre el que queda i el penal d'Álvaro

“Álvaro està bé. Ve de jugar d'una manera diferent i és difícil. L'altre dia a Logronyo ja va jugar bé i avui ha estat molt bé igual que Abdón que avui no ha marcat, però s'ha desfonat per l'equip. Álvaro és un especialista des dels onze metres i avui l'ha demostrat”

“Hem de pensar a anar a Gijón a intentar continuar sumant punts. Les segones voltes, els punts es valoren molt. L'equip ha estat molt madur tenint el control de la pilota. En la segona part no hem passat dificultat, però amb el 1-0 tot pot passar. L'equip ha sabut jugar i això és important per al que ens queda. Cada partit serà tremend”

“El meu equip està en una línia molt bona. Quan deixem de sumar se'ns acostaran. Pensarem en nosaltres i seguir. Quan faltin poques jornades ja veurem on estem. Hem de continuar pensant en nosaltres i continuar treballant”