Skip to main content
RCD Mallorca

L'RCD Mallorca ha presentat al nou Director Esportiu

Avui dematí a la Player's lounge de la ciutat Esportiva Antonio Asensio, l'RCD Mallorca ha presentat al nou Director Esportiu, Javier Recio. Maheta Molango i Monti Galmés han acompanyat Recio qui ha volgut expressar la seva implicació amb el nou projecte de club. Preguntat pels mitjans, Recio ha explicat que no ha pogut deixar passar una oportunitat com la que li ha ofert el Mallorca i que treballarà molt dur per poder complir els objectius del club.

A més, el nou responsanble de l'àrea deportiva té clar que començar a fer feina dins un projecte on tot és millorable i conscient de que els passos han de ser ferms per poder tancar una plantilla que faciliti la tasca a l'entrenador. 

Un altre dels punts que ha volgut remarcar Recio és la importància de la cantera: "un dels factors a tenir més en compte és la matèria primera que hi ha a les categories inferiors del club i els donarem prioritat". 

El Conseller Delegat, Maheta Molango, que ha estat qui ha introduit davant els mitjans al nou Director Esportiu, ha garantit que recio és un gran professional i que en la seva elecció s'ha tengut en compte el seu coneixement del mercat i la seva passió pel futbol. Tant Maheta Molango com Javier Recio han promés deixar-se la pell.