Destacats

La Fundació entrega material esportiu a Bolívia i Perú

La Fundació Reial Mallorca ha realitzat una donació de material esportiu a l'organització Misol que farà arribar als programes de Bolívia i Perú.

Misol treballa amb el projecte "Un rostro nuevo para mi centro" amb l'objectiu de millorar les dificultats en les que es troben els nins i nines escolaritzats i poder donar suport al desenvolupament integral d'infants i adolescents en situació de pobresa i alarmants condicions humanes.

El projecte de Misol a Perú va destinat al centre escolar Toni Real Vicenç situat a Trujillo, una zona de pobresa extrema i d'alt risc. La majoria de nins i nines treballen en la segregació de residus sòlids en lloc d'anar al col·legi, per poder ajudar a les famílies.

El projecte de Misol a Bolívia es desenvolupa a El Alto on l'Associació San Francisco de Asís compta amb serveis com un centre de suport escolar, un centre d'educació inicial, una biblioteca i un menjador escolar.

Els beneficiaris d'aquests projectes són els alumnes que ja en formen part com també tots els possibles infants o joves que podrien sumar-s'hi.

La Fundació Reial Mallorca farà un seguiment de les necessitats dels programes i a més, celebrarà un berenar solidari pels treballadors del club on els beneficis aniran destinats a aquests projectes de Misol.