Skip to main content
PRIMER EQUIP

Angeliño: “vinc a aportar el meu granit de sorra”

El gallec, cedit pel Manchester City, agraeix la rebuda del club

Angeliño ha estat presentat aquest matí com a nou jugador bermellón en el Club Naútico del Port de Pollença i ha assegurat que està “molt content” d'incorporar-se al Mallorca, ve cedit del Manchester City fins a final de temporada, i va agrair a tots dos clubs, “l'oportunitat que m'estan donant”.

El gallec, que pot jugar tant de la lateral com d'extrem esquerrà, va assenyalar que espera “aportar el meu granit de sorra perquè el Mallorca aconsegueixi els seus objectius” i va assegurar que ja tenia referències abans d'arribar, “m'han parlat molt bé tant del club com de la plantilla”

En relació amb la seva posició natural, va reiterar que és  “lateral, però puc jugar d'extrem. Jugaré on decideixi el míster. Estic còmode jugant tant a dalt com a baix. Tot el que sigui per la banda em va bé”. Així mateix va agrair la rebuda que li han dispensat tant els treballadors de l'entitat com els companys, “tota la plantilla m'ha rebut molt bé. He estat molt bé els primers dies”.

Finalment va assegurar que el seu objectiu aquesta temporada “és créixer com a futbolista i crec que aquí ho podré fer. A més, és clar, de fer una bona segona volta ja que serà molt important per a tots. Crec que ho farem bé” i va reconèixer que abans de venir havia vist diversos partits del Mallorca, “i he vist a un bon equip”.

Per la seva banda el CEO del Mallorca, Maheta Molango va donar la benvinguda al jugador, va agrair el seu interès per venir i va assegurar que el club “ja ho coneixia perquè l'estàvem seguint. Quan va sorgir l'oportunitat no ho dubtem. Necessitàvem a algú que fos ràpid i incisiu per la banda. Pot jugar tant d'extrem com de lateral, encara que la idea és que jugui a dalt. És el reforç perfecte per ajudar-nos”.