Skip to main content
Destacats

Josep Señé: “Tenim moltes ganes de tornar a competir”

El migcampista del RCD Mallorca assegura que l'adaptació a la gespa està sent “ràpida i molt bona”

Els jugadors del RCD Mallorca continuen amb la posada a punt a la Ciutat Esportiva per a preparar el retorn de la competició. L'equip continua immers en la tercera fase del pla d'entrenament previst per La Liga i, per a Josep Señé, la readaptació a la gespa està sent més ràpida de l'esperat. “Al final, a casa estàvem corrent en una cinta, en un terreny diferent al que és la gespa. És cert que els primers dies es va notar una mica i la majoria de jugadors teníem els bessons carregats. Però a partir d'aquí l'adaptació ha estat molt bona”.

El jugador català, així com la resta dels seus companys, compten els dies per a tornar a competir i a lluitar per l'objectiu de la permanència. “Ens espera una mini-lliga perquè, en un mes, es jugaran les onze jornades que queden. Aquestes setmanes ens estam preparant bé per a arribar tan bé com sigui possible a l'inici de la competició. Haurem d'estar tots disponibles i al 100%, tant físicament com mentalment, perquè cada 72 hores haurem de jugar i això donarà la possibilitat a fer rotacions i al fet que tots els jugadors tenguin oportunitats”.

Señé recorda la importància de continuar complint totes les recomanacions d'higiene i distanciament per a deixar enrere a la pandèmia. “Hem de continuar sent responsables com a societat per a mantenir els avanços que estam tenint. Si ens prohibeixen celebrar els gols junts, haurem de fer-ho d'una altra forma. El més important és anar superant aquesta situació a poc a poc”.