Skip to main content
Destacats

Xisco Campos conversa amb jugadors de l'equip Genuine

El capità del primer equip entrevista a Fran, Daniel i Toni, jugadors del RCD Mallorca Genuine

El mallorquí Xisco Campos ha mantingut una distesa xerrada amb tres integrants de la plantilla del RCD Mallorca Genuine. El de Binissalem s'ha posat el vestit de periodista i ha entrevistat a Fran, Daniel i Toni, els tres jugadors del nostre equip Genuine. En la conversa, Xisco Campos s'ha interessat pel seu estat físic i de salut, sobre com han afrontat el confinament dels últims mesos i també els ha demanat què és el que més han trobat a faltar en tot aquest temps. La resposta dels tres ha estat clara: el futbol, entrenar amb els seus companys i el no poder veure a tots els seus amics i familiars.

Xisco Campos ha aprofitat l'ocasió per a ensenyar-los als tres, els cromos Panini de la Lliga Genuine en els quals Dani, Toni i Fran apareixen, de la mateixa manera que tenen tots els jugadors de Primera i Segona. La Lliga Genuine també va haver d'interrompre's a causa de la pandèmia. Fins al moment, l'equip del RCD Mallorca havia realitzat una gran actuació amb un total de sis victòries en els sis partits disputats. L'equip dirigit per Marcelo Scazziotta era segon del Grup Esportivitat, empatat amb el Rayo Vallecano.

El nostre equip Genuine compta amb el suport total per part del RCD Mallorca a través de la Fundació. Aquest curs ha comptat amb més de 50 jugadors, molts dels quals varen poder participar de les dues fases disputades fins ara de la lliga. Esforç, superació, compromís, són alguns dels valors que difon amb entusiasme i orgull el nostre equip Genuine.