Skip to main content
Destacats

Josep Gayà renova amb el RCD Mallorca

El club amplia el contracte del defensa fins a juny de 2026

Josep Gayà (Manacor, 2000) continuarà vestint la camiseta del RCD Mallorca, com a mínim, fins a juny de 2026. Club i jugador han signat l'acord de renovació perquè el jugador mallorquí continuï defensant els colors del RCD Mallorca.

Aquesta campanya ha participat en tres partits amb el primer equip: en vuitens de final de la Copa del Rei enfront de la Reial Societat; i de lliga contra el València i el Futbol Club Barcelona.

El jugador s'ha mostrat molt feliç de renovar amb el club: “Estic molt content. És l'equip de la meva terra, de tota la vida. Ara intentarem donar-ho tot en el camp una altra vegada per a continuar sumant”.

També ha posat en valor el molt que ha après al llarg d'aquests mesos. “Jo he après moltíssim tant del míster com dels companys, i també dels partits que he pogut veure quan he anat convocat amb ells. Només de mirar i estar atent, ja s'aprèn una barbaritat i quan ho apliques en la pràctica és quan definitivament fas el pas que et porta a créixer i a aconseguir els teus objectius”, ha assenyalat el jugador.

D'altra banda, ha fet balanç del seu pas pel club al qual va arribar amb 16 anys: “Jo vaig arribar aquí amb 16 anys. Amb 17 vaig tenir una lesió bastant greu de croat de la qual em va costar molt reposar forces per a seguir endavant, però ho vaig aconseguir. Amb molta feina i esforç he aconseguit aquest contracte que per a mi és un somni complert”.

¡Enhorabona, Gayà!