Skip to main content

El RCD Mallorca reorganitza el seu accionariat

· Amb la reestructuració, el grup inversor liderat per Andy Kohlberg, es converteix en l'accionista majoritari del club · El Club, que ha aconseguit importants fites esportives i financers en les últimes temporades, continuarà dirigit per Alfonso Díaz i Pablo Ortells en els segments de Negoci i Esportiu, respectivament. · La nova junta directiva continuarà amb l'estratègia de creixement definida, amb l'objectiu de portar al RCD Mallorca a noves cotes esportives.

El grup d'accionistes liderat per Andy Kohlberg ha arribat a un acord per a adquirir les participacions de Robert Sarver, així com d'altres inversors actuals. L'operació, que es tancarà el 30 de juny, convertirà a Kohlberg en l'accionista majoritari del club.

El consell recentment format, sota el lideratge de Kohlberg, mantindrà l'estratègia de creixement del Club. Des de la seva adquisició en 2016, Kohlberg, Sarver i l'equip del RCD Mallorca han mostrat una dedicació indestructible per a la millora dels resultats financers i esportius del club, al mateix temps que han revolucionat les experiències dels aficionats, tant dins com fora de l'estadi.

El President del RCD Mallorca, Andy Kohlberg, va expressar el seu optimisme sobre el futur del club: "El RCD Mallorca posseeix un immens potencial. El nostre objectiu és continuar millorant les experiències dels aficionats a través d'un estadi d'última generació integrat a la ciutat i un equip altament competitiu. Faig extensiu el meu agraïment als nostres fidels seguidors pel seu constant suport."

Robert Sarver va reflexionar sobre el seu mandat: "El meu pas pel club ha estat immensament gratificant. Pensar en els nostres assoliments, com assegurar una posició en la Lliga, m'omple d'orgull. Hem realitzat importants inversions en l'estadi i en altres àrees del club, sempre tenint en compte els millors interessos per al RCD Mallorca. Estenc el meu més sincer agraïment a la ciutat, als aficionats i als empleats del club pel seu indestructible compromís i dedicació."

Sota el lideratge continuat d'Alfonso Díaz i Pablo Ortells, que dirigiran respectivament les àrees de Negoci i Esportiva, el Club cercarà nous èxits. La seva gestió ja ha permès dos ascensos, el retorn a Primera Divisió, la renovació de l'estadi i una posició estable en la màxima categoria del futbol espanyol.

Alfonso Díaz, CEO de Negoci del RCD Mallorca, va destacar: "La reestructuració reafirma el ferm suport dels accionistes a la nostra visió. El nostre compromís permanent és construir un club més fort i assegurar èxits esportius per als nostres aficionats, patrocinadors i institucions associades."

Andy Kohlberg, nou accionista majoritari del club, aporta al seu càrrec una notable trajectòria de 40 anys en l'esport professional, que inclou la vicepresidència dels Phoenix Suns i una dècada en el torneig de tennis de l'ATP. A més, Kohlberg és el fundador i CEO de Kisco Sènior Living, una empresa líder en el sector de la tercera edat als Estats Units que posseeix i gestiona 24 comunitats amb més de 4.000 residents i una plantilla de més de 2.300 empleats.