Skip to main content
Destacats

Jordi Mboula i Martin Valjent valoren l'empat davant el Ral Zaragoza

L'extrem i el central vermell analitzen el punt aconseguit en La Romareda

Jordi Mboula i Martin Valjent valoren l'empat aconseguit en La Romareda davant el Real Zaragoza (0-0). Amb aquest empat, el RCD Mallorca suma nou partits sense conèixer la derrota i tornen a aconseguir deixar la porteria a zero

Sobre el partit…

Mboula: “Ells surten més premiats que nosaltres. Mereixíem molt més en el partit. Tanta insistència no ha bastat. Així és la Segona Divisió, tots et poden guanyar, però és un punt i hem de seguir. Així és futbol. A vegades no consigues el que treballes durant la setmana”

Valjent: “Sempre és important sumar en aquesta categoria, però volíem una mica més. Crec que hem començat molt bé en el partit. Amb els canvis han arribat ocasions clares. L'esforç de l'equip ha estat fantàstic”

Sobre el que ve…

Mboula: “Sortim a guanyar tots els partits. Sabem l'objectius que tenim. Hem de fer bo el punt guanyant la setmana que ve a la Ponferradina”

Valjent: “Russo ha fet un bon partit, però com tots. Hem fet un bon partit tots. Mirem més en el col·lectiu que en l'individual. En el futbol un dia t'entra i un altre no. Hem de seguir perquè sabem el que exigeix aquesta categoria”