Skip to main content
Destacats

Jordi *Mboula: "Encara no he arribat al meu millor nivell"

L'atacant mallorquinista valora l'actualitat de l'equip i analitza el partit davant la SD Ponferradina

El jugador del RCD Mallorca, Jordi Mboula, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia de la jornada 11. El jugador català s'ha mostrat satisfet amb el treball i els resultats de l'equip en les primeres 10 jornades. "És cert que en l'equip hi ha molta competència però jugui qui jugui l'equip funciona bé. Hem de tenir en compte que jugam molts partits en pocs dies. Intentarem continuar obtenint bons resultats i que qui jugui doni la cara".

Precisament, sobre les rotacions que ha realitzat l'entrenador en les últimes setmanes, l'atacant ha assegurat que "l'entrenador està gestionant molt bé els recursos que té en la plantilla. Un futbolista ha d'estar preparat per a quan li arribi l'oportunitat".

Jordi Mboula confia que l'equip sumi els tres punts davant la SD Ponferradina, rival del RCD Mallorca en la jornada 11. "El més important és no encaixar. Marcar gols és una qüestió de ratxes, els gols arribaran. L'important és que generam ocasions. Jugant a casa hem de sortir a guanyar. Hem de sumar els tres punts contra la Ponferradina. Estic molt content amb la confiança que m'està donant l'entrenador però estic lluny del meu millor nivell. Puc donar molt més".