El RCD Mallorca aconsegueix la victòria davant l'SD Ponferradina en el Visit Mallorca Estadi (3-0)

Els vermells guanyen als bercianos amb doblet de Dani Rodríguez i un altre gol d'Antonio Sánchez

El RCD Mallorca suma tres punts amb la victòria davant l'SD Ponferradina en el Visit Mallorca Estadi (3-0). Els de Luis García Plaza han controlat el partit i han aconseguit anotar dos gols abans del descans. Dani Rodríguez, per partida doble, i Antonio Sánchez han estat els golejadors del partit.

Per a la jornada 11 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat quatre canvis en l'equip titular després de l'empat davant el Real Zaragoza la setmana passada. En el centre del camp, Baba i Febas han deixat el seu lloc en l'onze a Salva Sevilla i Íñigo Ruíz De Galarreta. En la zona atacant, Antonio Sánchez i Mboula han tornat a l'equip titular per Lago Júnior i Amath.

El partit ha iniciat amb igualtat i amb un ritme alt per part dels dos equips. Sense arribar a tenir ocasions de perill, tant vermells com bercianos s'han aproximat a l'àrea rival. En el minut 20, Dani Rodríguez ha avançat al RCD Mallorca. Joan Sastre ha buscat l'àrea i, després d'un toc de taló d'I. Ruiz De Galarreta, la pilota ha sortit rebotat de Marc Cardona cap al mateix Ruiz De Galarreta que ha servit, des de l'àrea petita, a Dani Rodríguez per a anotar el primer gol vermell.

En el minut 40, l'SD Ponferradina s'ha acostat a la meta de Manolo Reina que ha aconseguit desviar un xut perillós de Feina des de la frontal de l'àrea. Tres minuts després ha arribat el segon tant vermell, el segon per a Dani Rodríguez. El de Betanzos ha rematat, de primeres, a la dreta de la porteria de Car després d'un centre lateral a mitjana altura de Mboula. Amb el segon gol del RCD Mallorca s'ha arribat al final de la primera meitat.

La segona part ha arrencat amb el gol d'Antonio Sánchez en el minut 53, el tercer per al RCD Mallorca. El jugador mallorquí ha rematat de cap des de dins de l'àrea una pilota que ha arribat desviat després de tret de Joan Sastre. En el minut 67, Llac Júnior ha finalitzat una contra després d'una bona carrera del propi jugador de Costa d'Ivori. Dos minuts després, Manolo Reina ha realitzat una gran parada després d'un u contra un de Feina.

En el minut 76, Amath ha enviat la pilota al travesser després d'una passada a la frontal de l'àrea de Joan Sastre. Minuts després el propi Amath ha tingut una altra ocasió clara. Álex Alegría ha centrat des de la dreta i el davanter senegalès no ha aconseguit enganxar bé la pilota i la seva rematada ha sortit molt fluix a les mans del meta de la SD Ponferradina. Amb el 3-0 en el marcador s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, A. Raíllo (64’), Valjent, Cufré, I. Ruiz De Galarreta, Salva Sevilla, Antonio Sánchez (77’), Dani Rodríguez (64’), Mboula (64’), Cardona (75’)

Suplents: Miquel Parera, B. Olivan, Russo (64’), Febas, Alegría (75’), Abdón, Lago Junior (64’), Fran Gámez, Trajkovski, Amath (64’), F. González, Luka (77’)

SD Ponferradina: J. A. Caro, Ivan R, Sielva (61’), Larrea (68’), Yuri (68’), Curro, A. Castellano, Doncel (61’), M. Hernando, Pascano, Juergen (61’)

Suplents: Gazzaniga, M. García, Rios Reina, Amo, Gaspar (61’), Kaxe (61’), Y. Diori, Erik Moran (61’), D. Romera (68’), Paris Adot, Saúl Crespo, Viedma (68’)

Gols: Dani Rodríguez, 1-0 (20’); Dani Rodríguez, 2-0 (43’); Antonio Sánchez, 3-0 (53’)