Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "Vam tenir una efectivitat molt alta"

L'entrenador del RCD Mallorca valora la victòria enfront del Villarreal

El RCD Mallorca va vèncer 0-2 al Villarreal en el Ciutat de València en el partit corresponent a la jornada 13 de la lliga Santander. Els vermells van sumar de tres després d'un gran partit en el qual, una vegada més lluny del Visit Mallorca Estadi, van deixar la porteria a zero. Muriqi i Amath van ser els golejadors. Amb aquesta victòria, els de Javier Aguirre sumen setze punts i se situen en la dotzena posició en la classificació.

Sobre el partit

“Possiblement el nostre estil no és el més atractiu, però avui va ser molt efectiu. No vam tenir res la pilota i quan la vam tenir ho vam fer bé. Tirem tres o quatre vegades a porta i vam tenir una efectivitat molt alta”.

“La fortuna que avui ens va sobrar amb aquest tir al pal, ens va faltar amb el Betis amb aquests dos penals, amb el Girona també amb un altre penal…És cert que avui si entra aquesta pilota de Chukwueze estaríem parlant d'una altra cosa. Llavors, la balança al final s'equilibra en decisions arbitrals i fortuna”.

“Necessitàvem fer aquest tipus de joc. Un joc sord, tractant d'anul·lar al rival, tractant d'aprofitar les nostres contres. Gradualment vam anar creixent. Ells buscaven alternatives i nosaltres anàvem agafant força. Va venir el gol i això ens va generar més confiança i més fortalesa anímica”.

Sobre Muriqi

“Va fer un partit molt complet. *Vedat és un home que té pes en el vestuari, que és molt volgut, que deixa tot en el camp. En l'àrea per dalt és implacable. Avui es marco un partit molt complet”.

Sobre el gol d'Amath

“M'alegro per ell, especialment perquè des que vaig arribar al març no parava de fer-li mal tots els dies el peu i això era lamentable. Fins que es va decidir operar, va tenir una rehabilitació forta, dolorosa i llarga, però avui sí que està feliç”.