Destacats

Victoria de prestigi del RCD Mallorca davant l'Atlètic de Madrid

Els vermells es van imposar 1-0 en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca va vèncer 1-0 a l'Atlètic de Madrid en el Visit Mallorca Estadi en el partit corresponent a la jornada 14 de la Lliga Santander. Els vermells van tornar a sumar de tres, encadenant així dues jornades consecutives guanyant. Muriqi va ser el golejador del partir, d'aquesta manera, el kosovar suma el seu vuitè gol de la temporada.

En la primera meitat, el RCD Mallorca va ser l'amo de la pilota, encara que les primeres ocasions van ser per a l'Atlètic de Madrid. El primer a provar sort de cara a porteria va ser Griezmann, que va llançar la pilota per sobre del travesser. En el minut 16, Vedat Muriqi provocaria la felicitat en el Visit Mallorca Estadi, i és que després d'un rebutgi d'Oblak i una gran assistència de Kang in-Lee, el Kosovar empenyeria la pilota al fons de la xarxa per a posar el 1-0 en el marcador. Tan sols cinc minuts més tard, posaria Álvaro Morata les taules en el marcador, però el gol no pujaria al lluminós,  ja que el davanter estava en fora de joc. A dos minuts de finalitzar el primer temps, Baba va haver d'abandonar per molèsties físiques el terreny de joc.

En la segona part, la primera ocasió clara va a ser de Morata que es va topar amb un gran Rajkovic que va parar l'esfèric. La millor ocasió dels d'Aguirre va arribar en el minut 82, després d'una gran assistència de Muriqi, Amath es va topar amb un gran Oblak. A cinc minuts del final, Rajkovic es va vestir d'heroi per a realitzar la parada del partit, un gran centre de Griezmann que enganxaria Morata, però que finalment salvaria el serbi per a deixar els tres punts a casa.

RCD Mallorca: Rajkovic, Gio (Russo 91’), Valjent, Raíllo, Copete, Jaume Costa; Bava (Battaglia, 46’); Galarreta, Antonio Sánchez (Grenier 72’), Kang-In Lee (Amath, 72'), Muriqi (Abdon, 87’).

Atlètic de Madrid: Oblak, Molina (Corretja 30’), Reinildo (Reguilón 69’), Savic, Felipe, De Paul (Koke 69’), Llorente, Witsel, Carrasco (Lemar 59’), Griezmann, Morata.
Gols: *Muriqi, 1-0 (16')