Skip to main content
PRIMER EQUIP

Javier Aguirre: “Hem cremat les naus i ha funcionat”

L'entrenador del RCD Mallorca valora el triomf a Mestalla

El RCD Mallorca signa un gran triomf davant el València CF a Mestalla (1-2). Els mallorquinistes van realitzar un partit molt seriós per a emportar-se els tres punts en un dels camps més complicats de la lliga. Els de Javier Aguirre van remuntar el gol de Cavani amb els gols de Muriqi i de Kang-In Lee. Amb aquesta victòria, el conjunt mallorquinista arriba als dotze punts i fa un pas cap endavant en la classificació.

Sobre el partit

“En el canvi de sistema i els canvis ha estat la clau del partit. Havíem perdut amb Barça, la Real, amb el Sevilla, de manera, no diria injusta però sí dolorosa. Malgrat això, l'equip va mostrar serenitat. Avui, malgrat anar perdent, no es van alterar. No es va perdre l'entusiasme i va tenir premi, al final”.

Sobre Muriqi

“Jo ja vaig dir que aquests dos partits de suspensió li anaven bé per a moderar el seu caràcter i no ser tan ingenu en l'àrea. Les provocacions existeixen en el futbol perquè són part del joc. Ell va entendre que va ser molt de càstig, però li va venir bé per a veure les coses des de fora. Avui va fer un partit molt complet”.

Sobre Dani i Amath

“Dani i Amath són històries diferents. Dani ha vingut sofrint pel seu joc. Ell mateix no està content. Sent que pot donar més. I Amath és una altra història des que ho van operar. És un altre jugador. La cirurgia li va venir de meravella”.

Sobre la segona part

“El València a la seva casa és molt difícil. Però bo, va sortir així arran del gol. Cremem les naus, i va funcionar. Si ens haguessin empatat, hagués estat just. Durant la primera part, ens van ficar en la nostra àrea i el nostre porter va fer grans atallades. Jo crec que l'empat hagués estat el més just, però parlant de justícia em quedaria també amb resultats adversos que em va faltar alguna cosa, un puntet més”.

“Vam mantenir l'equilibri emocional fins al final del partit, aquí va estar la clau del partit”.