Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "Em vaig molt satisfet amb l'equip"

L'entrenador del RCD Mallorca valora la victòria aconseguida davant la UD Almeria

L'entrenador del RCD Mallorca, Javier Aguirre, va valorar la victòria per la mínima en la sisena jornada de La Lliga Santander a la UD Almeria en l'Estadi de Son Moix. Els vermells van vèncer gràcies a una miqueta de cap de Pablo Maffeo en la primera meitat i van aconseguir la seva segona victòria del campionat, la primera a casa, després d'un partit lluitat i sofert en el qual van aconseguir deixar la porteria a zero.

Sobre el partit

"Em vaig satisfet amb la victòria d'avui. Havíem de prioritzar els tres punts després d'una derrota lletja la setmana passada i així ens anem tranquils a l'aturada"

Sobre la importància del centre del camp

"Tenim la sort de tenir un centre del camp amb diferents variants i si un dia falta Battaglia, podem canviar el tipus de mitjans que volem en el camp"

Sobre Pablo Maffeo i Jaume Costa

"Maffeo ha fet un gran partit, però igual que tot l'equip. Han sabut sofrir i aguantar el resultat. Pablo i Jaume són els que corren més del partit i sofreixen molt per la posició en la qual estan. Tenen un gran desgast al llarg de la trobada i en les mètriques que manegem es pot veure la quantitat de quilòmetres que fan"