Skip to main content
Destacats

Jaume Costa renova fins a 2024

El RCD Mallorca i Jaume Costa han aconseguit un acord per a la renovació del defensa valencià fins al 30 de juny 2024. Així, Jaume seguirà vinculat una temporada més al club. De moment, suma ja 61 partits com a mallorquinista després d'arribar en la campanya del 2021/22.

El jugador s'ha mostrat molt content per poder seguir vinculat al club: “Molt feliç perquè Mallorca és un lloc on he caigut bé. A nivell cultural és molt semblant a la meva terra, a València. I bo, quan vaig venir aquí vaig somiar amb estar dos anys a un bon nivell, l'any passat va costar una miqueta més per l'adaptació, però enguany crec que em vaig a les vacances molt content i sobretot havent ampliat contracte un any més. Espero continuar donant el millor de mi".

D'altra banda, el defensa del RCD Mallorca també ha fet balanç d'aquesta temporada en la qual ha jugat 32 partits sumant un total de 2.608 minuts: “L'objectiu prioritari era mantenir-nos un altre any més en Primera Divisió, però sobretot intentar no sofrir tant com l'any passat. Ho hem aconseguit. Mancant quatre jornades salvar-se, jo crec que és un assoliment molt meritori. I a partir d'aquí, vam voler competir fins a final de temporada per a veure on arribàvem. Hem arribat a ser novens. Ens hem quedat a un passet de poder fer història al Mallorca, però sempre cal tocar de peus a terra i el cap fred, i saber d'on venim i qui som. Per a fer anys com el d'enguany, cal treballar molt i molt bé". 

De cara a la pròxima temporada, Jaume Costa ha destacat que l'objecte serà tornar a il·lusionar a l'afició mallorquinista.

Enhorabona, Jaume!