Skip to main content
Destacats

Jaime De les Marines: "Estam molt motivats per a aconseguir l'ascens"

El jugador del filial vermell parla sobre la situació de l'equip en Tercera RFEF

El RCD Mallorca B està fent una grandíssima temporada en Tercera RFEF. Líders amb un avantatge de dotze punts sobre el primer. Jaime De les Marines és un dels jugadors que més minuts ha disputat i dels quals més temps porta en aquest filial vermell. El jove de 21 anys sap de la dificultat de la categoria, però confia molt en el grup i en l'equip: "Les coses estan sortint molt bé, però encara queda el més difícil. Hem de seguir en aquesta línia per a aconseguir l'objectiu".

Aquesta temporada el filial vermell ha aconseguit el rècord històric de partits consecutius sense conèixer la derrota. Són 26 les jornades que porten els de Julián Robles sense perdre: 22 victòries i quatre empats. "Hi havia molts jugadors que ni ho sabíem. Gairebé no ho hem comentat. La mentalitat és que no hem fet res encara. Està molt bé el rècord, però el que volem és l'ascens i fins que no l'aconseguim, el rècord no serveix de res".

Per a aquest tram final de lliga i amb la mirada posada en l'ascens, Jaime De les Marines sap que l'equip ha de tenir les coses clares. "L'ambient és molt positiu, però és un ambient de treball. Volem més. Jugui qui jugui està donant un nivell altíssim i això és el que es reflecteix en el dia a dia. No hi ha gens de relaxació i l'equip està molt motivat. La nostra posició en la classificació dona tranquil·litat, però no hem aconseguit res encara. Tenim molta ambició". 

Jaime De les Marines va parlar de les ganes que tenen d'ascendir per Julián Robles. El tècnic del filial bermellón ja s'ha quedat a les portes de l'ascens fins a tres ocasions i enguany és una bona oportunitat per a aconseguir-lo. "S'ho mereix més que ningú. Ell ha continuat creient en el seu treball i ha continuat intentant-lo. Va ser complicat això de la temporada passada, però segueix amb la mateixa il·lusió de sempre. Julián i tot el cos tècnic fan una gran feina i els agrada tenir-lo tot a la perfecció. Julián et fa més ben jugador".

Aquesta temporada són molts els jugadors del filial que han tingut l'oportunitat d'entrenar i fins i tot debutar amb el primer equip. Jugadors com Leo Román, Pep Gayà o Javi Llabrés han tingut l'oportunitat de jugar en Primera Divisió. Per a Jaime això és un "extra de motivació". "S'està fent una gran feina en la cantera. Alguns han tingut l'oportunitat de debutar amb el primer equip, jo he anat a entrenar amb ells i és una satisfacció veure que Luis García Plaza es fixi en el filial".